Over Ons

06 - 361 073 03

Over Matchville

Onze missie
Matchville, een samenwerkingsverband van zeer ervaren professionals, is de meest waardevolle partner, omdat wij vanuit een gezamenlijke ambitie organisaties en hun medewerkers helpen groeien. Daarbij streven we naar gezamenlijk resultaat: Zichtbaar, Voelbaar èn Meetbaar.

Onze visie
Verbonden medewerkers maken het verschil. Wij zorgen voor die verbinding.

Onze strategie
Door vanuit expertise en ervaring goed te luisteren en behoeftes te vertalen naar doelgerichte oplossingen. Wij houden van een pragmatische, no nonsens aanpak. Ook streven wij ernaar om mensen te verbazen door de gewone dingen ongewoon goed te doen.

Passie

Wij hebben plezier in ons werk.

Betrokkenheid

Wij kennen onze klanten en kandidaten tot op het bot.

Toewijding

Wij doen de gewone dingen ongewoon goed.

Hallo, mijn naam is Sylvia Zethoven

Wanneer je mijn LinkedIn profiel bekijkt, dan zie je dat ik bij verschillende organisaties aan beide zijden van de tafel heb gezeten: zowel aan klant- als leverancierszijde.

Door de jaren heen heb ik rollen gehad in Recruitment en Executive Search, Sales, Business Development, Training & Development en HRM.

Door de grote variatie aan functies en organisaties snap ik vanuit de verschillende invalshoeken de dynamiek waarmee onze klanten, zowel corporate als MKB, te maken hebben.

Ik luister graag naar mijn gevoel, want als gevoelsmens heb ik al snel in de gaten waar de pijn zit.

Gekscherend noem ik mijzelf de Hofnar en de Haarlemmerolie. De Hofnar, die vanuit een sociale positie mensen doorgrondt, ingaat tegen de heersende opvattingen en mensen een spiegel voorhoudt.

De Haarlemmerolie, een middel dat al eeuwenlang wordt geprezen omdat het tegen kwalen zou helpen.

Weten of en hoe ik ú kan helpen? Bel of mail mij dan!

Matchville is de meest waardevolle partner, omdat wij vanuit een gezamenlijke ambitie organisaties en hun medewerkers helpen groeien.

Zichtbaar, Voelbaar én Meetbaar