06 - 361 073 03

Business Coaching

Matchville Business Coaching geeft sturing aan de groei van uw organisatie, zet de neuzen dezelfde kant op en zorgt voor gemotiveerde medewerkers en loyale klanten.

Matchville Business Coaching begeleidt uw organisatie en brengt belangrijke info in kaart.

Dit doen wij aan de hand van de zogeheten OGSM methode dat staat voor Objectives, Goals, Strategies & Measures. Het is een krachtig middel om op pragmatische en interactieve wijze focus aan te brengen en de voortgang te bewaken.

Missie

Visie

Doelstellingen

Strategie

“Een doel zonder plan is niets meer dan een wens.”

Natuurlijk wilt u dat iedereen weet waar de organisatie voor staat en voor gaat, maar hoort u het volgende ook weleens om u heen?

Wat maakt ons bijzonder?

Wij hebben vaker met het bijltje gehakt en weten als geen ander waar organisaties mee stoeien. Professionaliseren van de organisatie – zowel als instrument als instituut – zit ons dan ook in het bloed.

Wij hanteren een ‘down to earth’ aanpak, dus geen langdurige adviestrajecten met zwaarlijvige rapporten. Wij acteren als de hofnar door vragen te stellen en een spiegel voor te houden.
Vervolgens betrekt Matchville Business Coaching uw medewerkers bij de plannen, door samen met hen de afdelingsdoelen te vertalen naar hun eigen rol binnen de organisatie.

Verbonden medewerkers maken het verschil. Wij zorgen voor die verbinding!

Contact

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.
 

Laat een bericht achter