Talent Search & Selection

06 - 361 073 03

Verbonden medewerkers maken het verschil, wij zorgen voor die verbinding! Matchville Talent Search & Selection werft en selecteert díe parels in de markt die uw organisatie verder helpen; zowel voor vaste als interim posities.

Op zoek naar de parel in de markt?

Of het nu gaat om een Marketing Professional of een Director Logistics. Voor alle typen functies kunt u bij Matchville terecht; ongeacht het type organisatie. Aan de hand van een uitgebreide intake nemen wij de opdracht wel of niet aan. Áls wij de opdracht aannemen, dan kunt u rekenen op succes! Ook executive search bureaus kunnen de werving en preselectie uitbesteden aan Matchville. Onze Research Consultants zijn doorgewinterd in het werving & selectievak en zijn in korte tijd in staat om in korte tijd díe parels te vinden, die onze klanten zoeken.

Steeds weer de juiste medewerkers vinden en behouden bij continu veranderende (markt)omstandigheden blijft een ultieme uitdaging.

Vanuit gedegen vakkennis en ervaring helpen wij organisaties om parels uit de steeds krapper wordende kandidatenmarkt aan zich te binden. En dat doen wij verdomd goed!

Matchville werkt exclusief voor u en neemt (bijna) al het werk uit handen; van A tot Z.

Talent Search & Selectie van A tot Z:

Verdiep uw werving & selectie traject

Een ‘mismatch’ betekent veel extra kosten en energie voor alle partijen. Is de beoogde kandidaat echt geschikt? En welke talenten heeft u al in huis, die kunnen doorgroeien naar zwaardere functies? Matchville biedt assessmentprogramma’s aan, waaronder LIFO, die inzicht geven in de basiskwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden van professionals en natuurlijk ook het management zelf.

Wij zijn niet alleen de expert op het gebied van de uitvoering van selectie-, potentieel- en ontwikkelassessments, maar ook als gesprekspartner. Kortom, samen met u maken wij het verschil; vanuit een collectieve ambitie.

Wat maakt ons bijzonder?

Ons uitgangspunt is “een gezamenlijke ambitie”; die van onze opdrachtgevers, van onze kandidaten en die van ons. Wij staan voor kwaliteit en maatwerk door onze opdrachtgevers en kandidaten tot op het bot te kennen. “CV’s schuiven” doen wij dan ook niet aan.

Wij hebben een persoonlijke aanpak en werken met meer dan 100% toewijding voor onze klanten en kandidaten. Kandidaten worden competentiegericht geïnterviewd, wij stellen uitgebreide gedragsprofielen op, houden u op de hoogte met uitgebreide rapportages en winnen referenties in. Op deze manier leveren wij kwaliteit en staan wij voor een toekomstbestendige match.

Contact

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.
 

Laat een bericht achter